Filter by
By date
By section

0 results for ""

  House image

  04/09/2024

  LINDBERG Industritekniker

  Kering Eyewear - Regular
  Aabyhoej - Denmark

  Hos LINDBERG skaber vi ikke kun briller, vi revolutionerer brilledesign gennem innovation, håndværk og en ubøjelig stræben efter perfektion. Med vores arv, der blander dansk designprincipper med banebrydende teknologi er vores team dedikeret til at redefinere, hvad briller kan være. Denne unikke tankegang har ført til vores signaturmærke af lette og minimalistiske briller. LINDBERG er en del af Kering Eyewear, som tilhører den globale luksuskoncern, Kering. Kering Eyewear designer, udvikler og distribuerer briller til en komplet velafbalanceret portefølje af luksus- mode- og livsstilsmærker.

  Vi søger nu en Industritekniker som vil referrere til vores Produktionschef som en del af vores dynamiske Produktionsteam.

  Hvad kommer du til at arbejde med?

  •  Arbejde i en moderne CNC-maskinpark, der består af avancerede bearbejdsningscentre, laserskærer, trådbukkere mm.
  •  Udføre arbejde med tør bearbejdning (ingen KSM)
  •  Kontinuerligt sikre og forbedre produktkvaliteten i alle faser af produktionen
  •  Grundig oplæring i alle arbejdsprocesser, samt introduktion til huset og de systemer, vi arbejder i.

  Hvad er dine kvalifikationer?

  • Du besidder et solidt kenskab til CNC-styrede maskiner
  •  Du har erfaring fra aften- eller skifteholdsarbejde
  •  Du er struktureret, omhyggelig og detaljeorienteret
  •  Du kommunikerer sikkert på dansk i både skrift og tale

  Hvorfor skal du søge job hos os?

  Kom med på LINDBERG-rejsen og grib chancen for at blive en del af en virksomhed I en global luksuskoncern, som er kendt for innovativt design og håndværk uden sidestykke. LINDBERG opfordrer til et miljø, hvor kreativitet trives, samarbejde er grundlæggende, og hvor vi hver enkelt medabejder til at opnå deres fulde potentiale på en arbejdsplads, der er både udfordrende og givende.

  Kering forpligter sig på at opbygge en mangfoldig arbejdsstyrke. Her mener vi, at mangfoldighed i alle dens former – køn, alder, nationalitet, kultur, religiøs overbevisning og seksuel orientering, beriger arbejdspladsen. Kering giver ansatte mulighed for at udtrykke deres talent både individuelt og kollektivt, samt at fremme evnen til at tilpasse sig en foranderlig verden. Som en arbejdsplads der går ind for ligestilling og muligheder modtager vi ansægninger fra alle kvalificerede kandidater, uanset baggrund. 

  Similar jobs